Tjenester

TJENESTER

Musikkproduksjon

 

Jeg tilbyr det du trenger av tjenester i alle ledd fra låtidè på papir eller i hode til innspilling, miksing og endelig mastering. Er det deler av arbeidet du heller vil gjøre selv, kan du få oversendt prosjektfilene.

 

Kanskje har du en låt du gjerne skulle spilt inn eller kanskje du allerede har gjort en del arbeid på egenhånd, men trenger tilgang til bedre utstyr for å spille inn f.eks vokal eller akustisk gitar. Om du trenger tilgang til utstyr, hjelp av en lydtekniker eller en produsent, så kan jeg hjelpe.

 

Til rådighet har jeg gitarer (klassisk og western, elektroakustiske, akustisk bass) og en rekke digitale instrumenter, bl.a. Orange Tree Samples Passion Flute og pluginpakken som følger med Native Instruments Komplete 10.

 

Av mikrofoner har jeg et par Røde NT1-A, et par NT5 (matchet), et par Shure KSM 141, en Milab DC-96B, en sE Electronics GM10, samt Sennheiser e935 og Mk8.

Voiceover, dubbing & lydbok

 

Kanskje har du en film eller lydbok du gjerne skulle hatt en fortellerstemme til?

 

Jeg kan hjelpe til med innspilling og miksing av voiceover til film.

Musikk til film, spill og mer

 

Jeg er en erfaren hobbymusiker og kan lage musikk på bestilling.

 

Fra helt tilbake til 90-tallet har jeg mye erfaring med tracking og det som i dag gjerne omtales som retro spillmusikk, chiptunes og lignende. De siste ti årene har jeg drevet mest med akustisk musikk, spesielt visesang. Jeg er spesielt glad i musikk fra 70-tallet og noen artister som inspirerer meg i dag er Gentle Giant, Nick Drake, Frank Zappa, Kate Bush, Hatfield and the North, National Health, Yes, King Crimson, Caravan og Mark Knopfler.

Karaokeinnspilling

 

Arrangerer du utdrikningslag og ser etter et rimelig alternativ for innspilling av musikk?

 

Jeg har vært i kontakt med Tono og Nordic Copyright Bureau for å finne ut hvordan man kan selge denne tjenesten lovlig og kan nå tilby denne tjenesten etter avtale. Vær gjerne tidlig ute med ønsket låt og ha gjerne et alternativ i bakhånd om første ønsket ikke lar seg gjøre.

 

Den ferdige innspillingen kan leveres på mail eller på en USB-pinne og kan f.eks brukes til å legge over en hjemmelaget musikkvideo (for øvrig også noe jeg kan hjelpe med).

Eventyrveien 28, 4629 Kristiansand S

Copyright @ All Rights Reserved